maandag 29 december 2008

Kerstdiner in groep 4a

Het kerstdiner in groep 4a is een groot succes geworden. De kinderen moesten eerst hun liedje 'Ik ben een kerstbal' zingen op het schoolplein van locatie De Kleis. Toen elk liedje was gezongen, gingen we met de hele locatie Waldijk terug naar school. We werden daarbij vergezeld door de kerstman. Op locatie Waldijk stonden de gerechten al klaar en begonnen we met het diner. De kinderen mochten zelf hun eten pakken of ze werden geholpen door onze geweldige klassenmoeders. Na een afsluitend ijsje moesten de kinderen alweer naar huis. We willen hierbij alle ouders bedanken die op één of andere manier ons geholpen hebben er een spetterende avond van te maken!!!

Klik hier of kijk in het complete fotoalbum voor de foto's. Mocht u zelf nog leuke foto's hebben van deze avond, dan zien we ze graag tegemoet via de mail (w.bol@dewisseluitgeest.nl) of op een USB-stick.

Groetjes Juf Cathelijne en Meester Wouter

maandag 15 december 2008

Bestek Groep 4a

Zoals jullie weten hebben we aankomende donderdag kerstdiner. Een speciale avond waar we heerlijk willen gaan genieten. Om het de kinderen van groep 4a nog makkelijker te maken, hoeven zij die avond niets mee te nemen! Geen bestek, bord of beker. Dat is allemaal al geregeld... We rekenen natuurlijk wel op de heerlijke gerechten van de ouders.

Groetjes Meester Wouter

vrijdag 12 december 2008

Sintviering in groep 4a


Ook in groep 4a hebben we weer een knalfeest gehad op 5 december! Eerst met de intocht van de Sint, spelletjes in de klas, bezoek aan de schatkamer van Sinterklaas en nog de topfilm 'Waar is het paard van Sinterklaas?' Kortom, een dag om niet snel te vergeten!


Klik hier of kijk in het complete fotoalbum voor de foto's.