woensdag 24 oktober 2007

Appelflappen bakken


Samen met de groepen 3b en 5 hebben we (groep4b) appelflappen gebakken. Eerst moesten we de appel schillen, daarna in kleine stukjes snijden. Het bladerdeeg lag allemaal al klaar. Daar hebben de appelstukje opgedaan nog een beetje kaneel en suiker er op en klaar waren ze. De moeders hebben de flappen thuis afgebakken, wij hebben er op school heerlijk van gesmult. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
meer foto's.

donderdag 11 oktober 2007

Bezoek bibliotheek


Donderdag 11 oktober zijn de beide groepen 4 naar de bibliotheek geweest. We hebben hier geluistert en gekeken hoe Illustrator Gertie Jaquet haar tekeningen maakt. Voor de beide groepen heeft ze hele mooie poster gemaakt van Haas. Deze poster hebben we meegenomen en hangt nu in beide klassen.

hier de foto's van groep 4a

hier de foto's van groep 4b

vrijdag 5 oktober 2007

juf Dagmar afwezig

Juf Dagmar heeft woensdag 10 oktober een ict bijeenkomst.
Juf Inge geeft deze dag les.

dinsdag 2 oktober 2007

Luizen


In groep 4b zijn luizen geconstateerd. Wilt u uw kind weer nakijken of het zelf geen luizen heeft.

maandag 1 oktober 2007

Wie wil er helpen?

Donderdag 4 oktober is er een speurtocht door de wijk. Beide groepen 4 zoeken ouders die willen helpen. Groep 4b vertrekt om 14.15 uur.


Donderdag 11 oktober gaan beide groepen 4 naar de bibliotheek. Wij zoeken ouders die ons er heen kunnen brengen. Groep 4a vertrekt om 9.45 van af locatie de Kleis en is om 10.45 uur weer klaar. Groep 4b vertrektt om 10.45 en gaan om 11.45 weer terug naar school.


Woensdag 24 oktober gaat groep 4b appelflappen bakken. Wij zoeken ouders die willen helpen met het maken van de appelflappen en/of deze thuis willen afbakken. De precieze tijden volgen nog.

Alle inschrijvingen kunnen worden gedaan bij de klassendeur.

Groeten van groep 4

ADV voor Meester Wouter 4a

Meester Wouter (4a) heeft aankomende woensdag weer een ADV dag. Juf Mirjam zal dan voor de groep staan. En ik zie jullie dan donderdag weer. Veel plezier!

Groetjes Meester Wouter